Návrh a implementace podpůrného nástroje pro distribuci softwaru - Dryml, Jan (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá implementací podpůrného softwarového nástroje pro efektivní distribuci nových verzí monitorovacího softwaru, běžících v rámci jednodeskových počítačů s libovolnou distribucí Linuxu. Pro tvorbu grafického rozhraní je využitá platforma JavaFx. Součástí práce je generování a správa nových certifikátů pro vlastní VPN síť. V práci je popsán segment IoT, virtuální privátní sítě a technologie použité v implementaci. Také je zde samotný návrh aplikace a seznámení s funkcemi aplikace. K uchovávání dat je vyžita databáze MySQL.
Design and implementation of software distribution support tool
Keywords: distribuce softwaru; podpůrný nástroj; certifikáty; VPN; Raspberry Pi; JavaFx; IoT; SSH; MySQL; software distribution; support tool; certificates; VPN; Raspberry Pi; JavaFX; IoT; SSH; MySQL