Marketingový plán investiční společnosti - Dalecká, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zabývá metodikou tvorby marketingového plánu pro investiční společnost.
The marketing plan of the investment company
Keywords: investiční společnosti; Marketingová strategie; Strategické řízení; podílové fondy; Marketing