Návrh a vývoj webové aplikace pro služby carsharingu - Hrychanok, Dmytro (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem této práce je vytvoření funkční aplikace, která bude obsahovat nástroje sloužící pro zajištění činnosti služby carsharingu. Aplikace bude umožňovat přístup uživatelů do systému podle oprávnění, evidenci nabízených automobilů k pronájmů podle kategorií a parametrů, evidenci uživatelů služby včetně osobních údajů, personální slevový systém, odebírání/přidávání automobilu pro pronájem a generování sestav dle volitelně zadaných kritérií. v teoretické části bude rešerše, analýza a porovnání systémů, které se zabývají touto problematikou. Praktická část bude obsahovat popis použitých technologií, návrh databáze, ER diagram s využitím "Crow's Foot" notace entity-relationship a aplikační řešení. Pro vytvoření aplikace bude využit jazyk Java, databáze MySQL nebo Oracle a moderní frameworky.
Design and development of a web application for carsharing services
Keywords: webová aplikace; carsharingovy servis; JavaScript; React; Spring framework; Spring Boot; web application; carsharing service; JavaScript; React; Spring framework; Spring Boot