Vytvoření responzivního webového designu s využitím CSS frameworku Bootstrap - Huňáček, Stanislav (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou responzivního webového designu s využitím CSS frameworku Bootstrap. Výstupem práce je elektronický studijní materiál zaměřený na jednotlivé úseky vytváření tohoto řešení.
Creating responsive web design using CSS framework Bootstrap
Keywords: Bootstrap; web; responzivní design; studijní materiál; Bootstrap; web; responsive design; study material