Systém zaměstnaneckých benefitů ve vybrané organizaci - Šetinová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce je věnována řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci se zaměřením na zaměstnanecké benefity. Pojednává o základní teorii z oblasti zaměstnaneckých výhod a analyzuje systém benefitů konkrétní společnosti. Na základě zjištěných poznatků poté navrhuje možné změny, které by mohly vést ke zlepšení stávajícího systému.
Employee benefits system in a particular organization
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; odměňování zaměstnanců; zaměstnanecké benefity; zaměstnanecké výhody; motivace; management; human resource management; employees remuneration; employee benefits; motivation