Expressing modality by use of modal auxiliaries - Balcar, Jan (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce pojednává o: 1. modalitě, 2. typech modality, 3. způsobových slovesech jako základním prostředku vyjadřování modality, 4. vyučování, procvičování a zkoušení způsobových sloves.
Vyjadřování modality s použitím modálních sloves
Keywords: Anglický jazyk; Gramatika; modální slovesa