Studie možnosti optimalizace dopravní obslužnosti okresu Pardubice - Načeradský, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá možností optimalizace dopravní obslužnosti v okresu Pardubice. Analyzuje současný stav zajištění dopravní obslužnosti, posuzuje možnosti využití návaznosti jednotlivých druhů dopravy pro základní dopravní obslužnost, navrhuje teoretický postup optimalizace a prakticky řeší některé ze současných nedostatků v dopravní obslužnosti ve vybraném subregionu.
Keywords: Dopravní obslužnost; okres Pardubice; Kombinovaná doprava