Virální marketing korporací ve světě - John, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce analyzuje současný stav využití virálního marketingu ve vybraných společnostech v Evropě a USA. Cílem bakalářské práce je porovnat využití virálního marketingu ve vybraných společnostech a upozornit na možnosti dalšího rozšíření.
Viral Marketing of Corporations in the World
Keywords: virální marketing; marketing; internet; komunikace; sociální sítě; viral marketing; marketing; internet; communication; social networks