Návrh rozšíření pravidelné osobní dopravy mezi železničními stanicemi Trutnov a Sędzisław - Hrůza, Filip (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabyvá návrhy provozu na trati číslo 043 mezi železničními stanicemi Trutnov hl.n. a Sędzisław. Na základě analyzy současného provozu a infrastruktury jsou vytvořeny jednotlivé provozní návrhové varianty. Součástí jednotlivych návrhů jsou jízdní řády, oběhy vozidel a personálu a zhodnocení ekonomickych nákladů.
Proposal of the Expansion of the Regular Personal Transport between the Train Stations Trutnov and Sędzisław
Keywords: přeshraniční osobní doprava; jízdní řády; oběhy vozidel; trať 043; dopravní obslužnost; cross-border passenger transport; timetables; vehicle circulation; track 043; public transport service