Význam marketingu v pojišťovnictví - Sodomková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá využitím marketingových nástrojů při prodeji vybraného produktu v oblasti pojišťovnictví. V první části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti marketingu, služeb a pojišťovnictví. Praktická část je zaměřena na představení ČSOB Pojišťovny, a.s. charakteristiku jejích marketingových aktivit. Na základě této charakteristiky jsou doporučeny návrhy na zlepšení.
The importance of marketing in insurance
Keywords: marketing; marketingový mix; komunikační mix; pojišťovnictví; marketing; marketing mix; communication mix; insurance