Systém pro prodej a nákup knih - Stránský, David (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá v teoretické části technologiemi pro vývoj webových aplikací, dostupných systémů pro správu agendy knih a existujícími prodejními systémy zaměřenými na knihy. Po analýze systémů se v praktické části zabývám tvorbou systému pro prodej knih, pomocí jazyka PHP a relační databáze MySQL.
System for the sale and purchase of books
Keywords: Prodejní systém; aukce; PHP; MySQL; Sales system; auction