Modernizace železničního spojení v beskydském regionu - trať č.325 Studénka - Veřovice - Hrbáč, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce má za cíl posoudit současný rozsah infrastruktury a organizaci provozu na železniční trati Studénka - Veřovice a navrhuje možnosti modernizace traťového spojení, tak aby bylo dosaženo potřebné frekvence spojů, jejich optimálního časového uspořádání a zkracování jízdních dob.
Modernization of the railway connection in the Beskydy region - track no. 325 Studénka - Veřovice
Keywords: modernizace; Studénka; Veřovice; Beskydy; racionalizace; infrastruktura; modernization; Studénka; Veřovice; Beskydy; rationalization; infrastructure