Návrh organizace dopravy na vybraných křižovatkách průtahu silnice II/412 městem Znojmem - Zatloukalová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce analyzuje současný stav tří vybraných na sebe navazujících křižovatek průtahu silnice II/412 ve městě Znojmě. Na základě analýzy předkládá návrhy změn týkající se organizace dopravy na těchto křižovatkách. V závěru práce jsou zhodnoceny navrhované změny.
Suggestion of Traffic Organisation at chosen crossroads through on the Road II/412 in the City Znojmo
Keywords: intenzita dopravy; kapacita křižovatky; město Znojmo; organizace dopravy; traffic intensity; crossroad capacity; City Znojmo; organization of traffic