On-line marketing e-shopů - Velcl, Jan (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce se zabývá komunikační strategií podniku. V práci je vysvětlena základní problematika a související pojmy. S tvorbou nové komunikační strategie též souvisí poznání situace, v jaké se společnost nachází. K tomuto účelu byly využity analýzy okolí podniku. Dále práce obsahuje poznatky o komunikačním mixu jako součásti marketingového mixu. Na závěr byla vytvořena propagační kampaň pro nový koncept bezobalového prodeje popisované společnosti.
On-line marketing for e-shops
Keywords: online marketing; bezobalový prodej; komunikace; analýza; online marketing; package free sales; communication; analysis