Finanční analýza DPmP a.s. - Bečkovská, Eliška (Univerzita Pardubice, 2012)
Tématem mé diplomové práce je finanční analýza DPmP a.s. Obsahem práce je charakteristika podniku, aplikování metod finanční analýzy, posouzení hospodaření podniku a návrh opatření na zlepšení finanční situace. Za sledované období jsou vybrány roky 2005-2011.
Financial analysis of DPmP a.s
Keywords: finanční analýza; poměrová analýza; DPmP; ukazatele; rentabilita; likvidita; financial analysis; financial ratios; DPmP; indexes; profitability; liquidity