Řešení zvýšení provozuschopnosti parkovací brzdy u vozidel s retardérem - Bačkovský, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá návrhy systémů pro zvýšení provozuschopnosti parkovací brzdy. Každý ze systémů je schematicky nakreslen a popsán. U každého systému jsou uvedeny výhody a nevýhody.
Solutions to increse operability of the parking brake for vehicles equipped with retarder
Keywords: parking brakes; keeping the vehicles on slope; additional systems; brake systems; parkovací brzdy; udržení vozidel na svahu; přídavné systémy; brzdové soustavy