Bonusový program ČSA - Moravka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zabývá bonusovým programem Českých Aerolinií. Hledá možnosti, jak tento program rozšířit a přiblížit přáním klientů. Navrhuje implementaci přání současných i potenciálních klientů do současné podoby programu.
Frequent flyer programme of Czech Airlines
Keywords: bonusové programy; ČSA; OK Plus; letecká doprava; frequent flyer programs; Czech Airlines; OK Plus programme; air transport