Využití kapilární izotachoforézy pro stanovení mikrosložek ve vzorcích se složitou matricí - Nováková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá využitím kapilární izotachoforézy a její kombinace s kapilární zónou elektroforézou realizovanou spojením kolon různého průměru pro analýzy vzorků se složenou matricí.
Using of capillary isotachophoresis for determination of microcomponents in samples with compex matrix
Keywords: kapilární izotachoréza; Kapilární elektroforéza; oxoanionty síry; umělá sladidla