Metoda zabezpečení datového přenosu a její aplikace na radiový kanál - Žemlík, Martin (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá metodou zabezpečení datového přenosu a její aplikace na radiový kanál.
The method of safety data transmission and it`s applikation on radio channel
Keywords: datové procesy; přenos dat; radiový přenos; zabezpečení