Počítačová gramotnost seniorů ve zvoleném zájmovém území - Barva, Jan (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce zkoumá úroveň počítačové gramotnosti seniorů žijících ve městě Pardubice metodou shlukové analýzy na základě dat získaných dotazníkovým šetřením. Práce může sloužit jako podklad pro další vzdělávací aktivity seniorů v oblasti informačních technologií.
A computer literacy of seniors in a selected area of interest
Keywords: Cluster analysis; computer literacy; questionnaire survey; shluková analýza; počítačová gramotnost; dotazníkové šetření