Marketingové aktivity Českých drah ve východočeském regionu - Sochor, Jiří (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce obsahuje analýzu marketingových aktivit na různých úrovních řízení Českých drah a návrh jejich zlepšení v osobní dopravě.
Keywords: České dráhy; Marketing; Železnice; osobní doprava