Problematika vztahu dvojkolí-kolej v podmínkách DP hl.m. Prahy, Metro - Šťásek, Radomír (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá současným stavem problematiky jízdních obrysů kol dvojkolí v podmínkách Dopavního podniku Prahy a.s., Metro.
Wheel set-track problems under Prague public transport co.inc., Metro conditions
Keywords: Dopravní podnik hl.m. Prahy; dvojkolí; zkušební provoz; Metro