Problém nezaměstnanosti v České republice - Jelínek, Josef (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza problémů nezaměstnanosti v České republice.
The problem of unemployment in the Czech republic
Keywords: Trh práce; Nezaměstnanost; politika zaměstnanosti; Česká Republika