Rotte Armee Fraktion - Šotolová, Anna (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce popisuje příčiny, které vedly ke vzniku RAF (Rotte Armee Fraktion), její působení a činy. Závěrem jsou vylíčeny důvody, které vedly k jejímu rozpuštění.
Frakce čevené armády
Keywords: RAF; Terorismus; Německo; revoluční hnutí