Finanční analýza ČSAD Bus Chrudim a.s. - Bilík, Eduard (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce analyzuje finanční situaci ČSAD Bus Chrudim a.s. a její ekonomické hospodaření v letech 1995-1998.
Financial analysis of the ČSAD Bus Chrudim a.s.
Keywords: Finanční analýza; metody; ČSAD Chrudim; ukazatele