Finanční controlling v české literatuře - Šindlerová, Iva (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce je rozlišit a vymezit mezi pojmy controlling a finanční controlling a porovnat definice finančního controllingu v dostupné literatuře.
Keywords: finance; Controlling