Lékařské vedení porodu versus alternativní metody v porodnictví - Bukovská, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Tématem teoreticko - výzkumné práce je Lékařské vedení porodu versus alternativní metody v porodnictví. Teoretická část se zabývá lékařským vedením porodu, alternativními metodami v porodnictví a alternativními způsoby vedení porodu. Hlavním cílem výzkumné části bylo zjistit, jak si ženy přejí rodit. Čemu dávají přednost, zda mají nějaká individuální přání nebo vše nechávají v rukou odborníků.
Medical management of labour versus the alternative methods in obstetrics
Keywords: lékařské vedení porodu; alternativní metody; porod; medical management ob labor; alternative methods; childbirth