Veřejné zakázky v ČR - Jarolímová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována vysvětlení vzájemného vztahu mezi pojmy veřejný sektor, veřejná politika, veřejný projekt a veřejná zakázka. Charakterizuje systém zadávání veřejných zakázek v ČR. Dále souhrnně zachycuje průběh obchodní veřejné soutěže na praktickém příkladu. Jedná se o veřejnou zakázku MO ČR se soukromým subjektem.
Public funds order's in the CR
Keywords: veřejné sektory; veřejná politika; veřejné projekty; veřejné zakázky; public sectors; public policy; public projects; public funds order's