Návrh systému volitelných zaměstnaneckých výhod u DHL - Sládek, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se zabývá problematikou nemzdového odměňování zaměstnanců u firmy DHL. V práci je obsažena obecná charakteristika systému volitelných zaměstnaneckých výhod, kterým se odměňování provádí. Dále se zde nachází analýza současného stavu odměňování zaměstnanců formou benefitů u firmy DHL, kde se nachází jednotlivé benefity poskytované firmou DHL svým zaměstnancům a způsoby jejich poskytování. Na tuto analýzu dále navazuje návrh systému volitelných zaměstnaneckých výhod u této firmy, který by zde měl zlepšit situaci nemzdového odměňování.
System design of selectable employee benefits in DHL
Keywords: suggestions; cafeteria systems; benefits; DHL; návrhy; cafeteria systémy; benefity; DHL