Pyrostatické vlastnosti spalitelných mas - Šimák, David (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce popisuje pyrostatické vlastnosti spalitelných mas a definuje jejich parametry. Hlavním cílem bylo charakterizovat závislost pyrostatických vlastností na chemickém složení a na fyzikálních vlastnostech spalitelné masy.
Pyrostatic properties of combustible masses
Keywords: spalitelná masa; pyrostatické vlastnosti; nitrát celulózy