Modernizace železniční stanice Ústí nad Orlicí a přilehlého traťového úseku - Srovnal, Otakar (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci předkládá návrh rekonstrukce a modernizace koridorové stanice Ústí nad Orlicí. Navrhuje nové dopravní schéma a peronizaci stanice.
Keywords: železniční koridory; železniční stanice; rekonstrukce; modernizace