Optimalizace seřizování geometrie podvozků vozů Škoda v prvovýrobě - Hofman, David (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je zaměřena na optimalizaci seřizování a sledování geometrie podvozků vozů v prvovýrobě. Cílem je analyzovat hodnoty, které jsou naměřeny před a po seřízení. Na základě této analýzy se bude moci navrhnout systém sledování, který by měl přispět ke snížení pracnosti při seřizování. Redukovat případné problémy ve výrobě. A zvýšit jakost i provozní spolehlivost vyráběných vozidel.
Adjusting optimalization of steering-swivel geometry car chassis Škoda in basic industry
Keywords: geometrie podvozku; Analýza; jakost výroby; Optimalizace; provozní spolehlivost; steering-swivel geometry; Analysis; manufacturing quality; Optimalization; operational reliability