Ověřování lakovaných povrchů dodávaných dílů pro Škoda Auto a.s. - Hýbnerová, Monika (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá procesem předúprav a lakování karoserií ve firmě Škoda Auto a.s. Je věnována ověřování barevně závislých dílů nakupovaných firmou. Jsou zde zmíněny jednotlivé zkoušky prováděné v praxi.
Checking varnished surface of buy part for firm Škoda Auto a.s.
Keywords: karoserie; kataforéza; Lakování; ŠKODA AUTO, a. s. Mladá Boleslav