Optimalizační studie provozovny pro ekologickou likvidaci autovraků - Průšek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá zmapováním vozového parku ČR, zákony a nařízeními související s autovraky. Je zde zmíněno materiálové složení automobilů, dále pak návrh objektů a technologických postupů při ekologické recyklaci autovraků.
Optimalizing study workroom for ecological liquidation carwreck
Keywords: autovraky; recyklace; demontážní zařízení