Optimalizace skladovacích procesů ve firmě Opaz s.r.o. - Hruška, Aleš (Univerzita Pardubice, 1999)
Diplomová práce je zaměřena na optimalizaci skladovacích procesů za účelem minimalizace nákladů na pořizování a skladování. Jsou zde aplikovány modely teorie zásob.
Warehousing ophimiration in OPAZ company s.r.o.
Keywords: Skladování; Optimalizace; Logistika; metody