Program pro testování vědomostí studentů - Špaček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2009)
Předmětem bakalářská práce je program vytvořený v jazyce C# v prostředí Microsoft Visual Studio 2008 a dále provedení analýzy způsobu testování vědomostí. Program splňuje mimo jiné tyto základní vlastnosti: Import ze stávající aplikace používané katedrou informatiky v dopravě. Otázky a odpovědi je možné formátovat z hlediska názvu a řezu písma. Testovací soubor je zašifrován. Míchání otázek a odpovědí je provedeno až při vlastním testování.
Student exam program
Keywords: jazyk C#; programování; testování; vědomosti; Language C#; sharp; Programming; exam; test