Spokojenost pacientů s tišením pooperační bolesti - Vaníček, Petr (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce na téma: "Spokojenost pacientů s tišením pooperační bolesti" je zaměřena na zjištění spokojenosti pacientů s léčbou pooperační bolesti. Svým obsahem je rozdělena do dvou částí na teoretickou a průzkumnou část. Teoretická část je rozdělena do sedmi kapitol a volně na ni navazuje část empirická. Empirická část je založena na průzkumné technice pomocí dotazníku. Svými cíli mapuje spokojenost a informovanost s léčbou pooperační bolesti.
Satisfaction of patients with postoperative pain management
Keywords: bolest; pooperační léčba bolesti; spokojenost; informovanost; pacienti; pain; postoperative pain management; awareness; patients