Pasivní bezpečnost v dopravních nehodách - Rečlo, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na bezpečnost vozidel z hlediska pasivní bezpečnosti, používání bazpečnostních pásů, dětských autosedaček v dopravních nehodách a opatření a vývoj pasivní bezpečnosti.
Passive safety in traffic accident
Keywords: airbag; bezpečnostní pásy; biomachanika; Euro NCAP; TÜV SÜD; Crash test; saňový test; airbag; safety belts; biomechanics; sledge test