Optimalizace systému Eurapid pro dodržení standardních dodacích lhůt v rámci Evropské unie - Kritscha, Pavel (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou mezinárodního expresního systému přepravy Eurapid firmy Danzas s. r. o., rozvojem a optimalizací systému Eurapid po vstupu ČR do EU.
Keywords: expresní systémy; mezinárodní přeprava; Optimalizace; zasilatelství; Evropská Unie