Návrh strategie dalšího rozvoje expresní přepravy ČD-Kurýr - Šmerhová, Jarmila (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá analýzou současného stavu kurýrních služeb u nás, službou ČD-Kzrýr a Interkurýr. Dále návrhy strategie dalšího rozvoje expresní přepravy ČD-Kurýr.
Suggestion of strategy for further development of express transportation ČD-Kurýr
Keywords: expresní systémy; ČD-Kurýr; zásilky; Strategie; Rozvoj