Zajištění optimální průjezdnosti křižovatek vozidly s právem přednosti jízdy - Vamberský, Josef (Univerzita Pardubice, 2004)
Zvláštnosti provozu vozidel integrovaného záchranného systému, analýza a návrhy na opatření ke snížení nehodovosti včetně hodnocení.
The assurance of optimal passibility of crossroads for priority vehicles
Keywords: průjezdnost; křižovatky; Integrovaný záchranný systém