Erziehung zur Freiheit (Fremdsprachenunterricht an Waldorfschulen) - Prouzová, Martina (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce popisuje konkretní zkušenosti s výukou němčiny ve Waldorfské škole v Dašicích.
Keywords: waldorfská škola; cizí jazyky; výuka