Rekonstrukce silnice II/320 Třebešov - Libel - Zikmund, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2018)
Jedná se o návrh dokumentace na rekonstrukci silnice II/320 Třebešov Libel, první část se nachází v extravilánu obcí Třebešov a Libel. Druhá část rekonstruovaného úseku se nachází v intravilánu obce Libel. Tato dokumentace se zabývá rekonstrukcí silnicí II. třídy, která je porušena únavovými trhlinami, trhlinami z degradace asfaltových vrstev a výtluky na tloušťku asfaltových vrstev. Tato komunikace bude sanována dle diagnostiky vozovky.
Reconstruction of the road II/320 Třebešov - Libel
Keywords: rekonstrukce; vozovky; komunikace; reconstruction; roadways; communications