Rozvoj cestovního ruchu na Valašsku - Holubová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je zaměřena na možnosti rozvoje cestovního ruchu v turistické oblasti Valašsko. Analyzuje atraktivity této oblasti a nabídku ubytovacích, stravovacích, dopravních a doplňkových služeb. Výsledkem práce je vytvoření produktových balíčků pro návštěvníky turistické oblasti Valašsko.
Tourism development in Wallachia
Keywords: Cestovní ruch; Valašsko; produktové balíčky; Tourism; Wallachia; produkt packages