Analýza řízení zásob: JIT a ROP ve vybraném podniku - Bezoušková, Jana (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou řízení zásob ve společnosti Foxconn CZ, s. r. o. Teoretická část práce je orientována na vysvětlení základních pojmů z oblasti řízení toku materiálu, jako je nákup, výroba, logistika a definice zásob. Dále jsou vysvětleny jednotlivé druhy řízení zásob, především metoda JIT a ROP. Praktická část je zaměřena na analýzu skladových zásob společnosti Foxconn CZ, s. r. o. a jejich vývoj, která vede k navržení jistých doporučení pro podnik.
Analysis of stock management: JIT and ROP in a selected business
Keywords: zásoby; řízení; skladování; metody; JIT; bod znovu objednání; kanban; MRP; ABC analýza; materiál; inventory; management; storage; methods; JIT; reorder point; kanban; MRP; ABC analysis; material