Možnosti čerpaní finančních prostředků na nízkoprahové centrum pro o.s. Naděje Česká Třebová - Pachlová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce řeší problematiku financování nízkoprahového centra o. s. Naděje v České Třebové. V první části jsou obecně rozebrány neziskové organizace, nízkoprahovost a sociální služby. Další část je věnována už konkrétním možnostem financování tohoto centra a také je zde zpracován návrh financování pomocí Pardubického kraje.
The possibility of drawing funds for low-threshold facilities for children and youth for civic association Naděje Česká Třebová
Keywords: nízkoprahová zařízení; financování; o. s. Naděje; Evropské sociální fondy; Pardubický kraj; Low-threshold facilities; funding; European social funds; Pardubice region