Webová aplikace pro odevzdávání prací studentů - Černovický, Matěj (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit webovou aplikaci, která umožní studentům odevzdávat své práce. Aplikace bude využívat technologie PHP (Nette framework) spolu s databází MySQL. V teoretické části práce se bude nacházet popis použitých technologií a návrh vlastní aplikace.
Web application for the submitting of student´s work
Keywords: PHP; Nette Framework; MySQLdatabáze; HTML; webová aplikace; MySQL database; web application