Příčiny vzniku zbytkové magnetizace železničních kolejnic UIC60 a možnosti jejího odstranění - Walica, Radek (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor ve své práci pojednává o příčinách vzniku zbytkové magnetizace železničních kolejnic UIC 60 a možnostech jejího odstranění
The reasons of formation of residual magnetization in the railway rails UIC 60 and possibilities of its elimination
Keywords: železniční doprava; kolejnice; magnetická pole; magnetická dráha; magnetická indukce