Využití sociálních sítí na B2B trzích - Severová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem diplomové práce na téma "Využití sociálních sítí na B2B trzích" je analyzovat a popsat využívání sociálních sítí na business trzích v rámci České republiky. V první části práce jsou nejprve popsány pojmy týkající se elektronického marketingu, průmyslového marketingu a sociálních médií. V druhé části je nejprve představena firma BARTH media, a. s. a přiblížena aktuální situace ve využívání sociálních sítí v rámci B2B trhů v České republice a v zahraničí. Práce obsahuje konkrétní doporučení a postupy pro zmiňovaný podnik.
Using social networks for B2B markets
Keywords: elektronický marketing; průmyslový trh; sociální média; sociální sítě; electronic marketing; industrial market; social media; social networks