Rekonstrukce ulice Svatojánská v Městci Králové - Kopecký, Radek (Univerzita Pardubice, 2010)
Rekonstrukce ulice v zastavěném území, vytvoření pozemní komunikace funkční skupiny C - obslužná místní komunikace. Vybudování parkovacích ploch, chodníků, vjezdů k jednotlivým nemovitostem a zeleně.
Reconstruction of street Svatojánská in Městec Králové
Keywords: Rekonstrukce; místní komunikace; chodník; vjezd; křižovatka; dopravní značení; podélné stání; Reconstruction; local roads; sidewalk; driveway; intersection; traffic signs; longitudinal parking